madpakkesejladser, gl.havn middelfart, middelfart, madpakker, nordstjernen, bestyrelse, for sejl, fuldmånemeditation, poesi, langsomhed, solnedgang, fuldmåne

Madpakke - sejladser

Hver onsdag fra Gl.Havn kl 17.00 eller 18.00 -  se tidspunkter på hjemmesidens forside

Madpakkesejladser udgår fra Gl.Havn og koster 50,- kr. pr deltager.

MobilePay: 38 191

Disse ture foregår fortrinsvis for motor.

Alle medlemmer kan deltage. Alle medbringer madpakker og drikkelse til eget forbrug. Øl og vand kan oftest købes på Nordstjernen.

Vi sejler et sted hen og lægger til enten en bro eller bøje, går evt. i land og spiser madpakkerne, sludrer hyggeligt og sejler retur til Gl.Havn. Varighed normalt 2-3 timer eller senest til solnedgang.

Sejle med sejl

Sejltræning.

Vil du med på holdet? Kontakt Hans Jørgen Krag, tlf 20308183, kragerne2012@gmail.com eller Eigil KRistensen på tlf. 30353679

Meningen er at danne et "bundhold" - basismandskab - som udover at lære at sejle NS under sejl skal kunne videregive erfaring og kundskab til nye gaster. For at kunne få det til at fungere, skal vi vi være mindst 10-12 dedikerede gaster, som vil prioritere at mødes mindst en gang ugentligt i sejlsæsonen. Det er en holdindsats ligesom fodbold eller synkronsvømning hvor alle er afhængige af hinanden. Vi finder i fællesskab den bedste dag i ugen - undtagen onsdag, som er reserveret madpakkesejlads, som også er en ligeså vigtig social begivenhed for alle Venneforeningens medlemmer.

Vi lægger hver den symbolske 50'er i skibskassen pr. sejlads. Diesel osv.

MobilePay: 38 191

kultursejladser, langsomhed, poesi, kultursejladser,

Kultur - sejladser

Kultursejladser- er sejladser, hvor vi sejler og søger: LANGSOMHEDENS POESI

Fx. fuldmånesejladser eller meditationssejladser

pandekager, christiania-køkken,

Andre arrangementer

Vi har fx. sejlet til Fredericia Gl. Havn og spist pandekager som Arne Bech har forberedt. Christiania-køkkenet serverer med øko-rørsukker og lime. Nutella også, men det koster vist ekstra. Og hans flæskesteg er iøvrigt også til tre stjerner. Yummii!

Arne er uddannet slagter, fisker og ferm ved trædrejebænken. Han er skyld i vores fine kofilnagler på Nordstjernen. Og ny skipper på NS.

 

ÅBNE SEJLADSER:

Åbne sejladser:

Nordstjernen befinder sig bedst på vandet, derfor er vi også åbne overfor gode ideer til sejladser. En god idé kan omsættes til konkret sejlads, hvis skibet er ledigt og der er et mandskab. Mandskab er forsat en skipper, én med kendskab til motoren og to gaster med sejlerfaring med NS. Kontakt evt. Per Kolberg (tlf: 4034 2636 – mail per.kolberg.pk@gmail.com

Velkommen ombord